ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Az Enterhost Kft. (továbbiakban "Szolgáltató") és a felhasználó ("Felhasználó") közötti szerződés a tárhelybérlet szolgáltatás igénybevételéről. FIGYELEM! A tárhelybérlet szolgáltatást nem áll módunkban kalóz és spam weboldalak számára nyújtani. Ezt a szabályzatot megszegő felhasználói fiókot figyelmeztetés és pénz visszafizetés NÉLKÜL eltávolítjuk.


1) Fizetési határidő: Ön beleegyezik abba, hogy minden számlát a határidőn belül kifizet. Ha a szolgáltatásainkat az esedékesség napjáig nem rendezi, a felhasználói fiókját letilthatjuk vagy törölhetjük és erről a problémáról Önt e-mailen értesítjük. Az 5 napnál tovább tartó fizetési késedelem esetén, a web oldalát letiltjuk. A web oldal újrakapcsolási díja ebben az esetben 500 Ft.


2) A tárhely bérlési szolgáltatás igénybevétele: Ön elfogadja, hogy a web oldalát az általánosan elfogadott szabályok, törvények szerint üzemelteti, és a web oldal látogatóit, a szolgáltatót, valamint a szolgáltatásunk egyéb használóit károsító tevékenységgel nem foglalkozik. Ön elfogadja, hogy aktív vagy passzív spam-nek minősíthető tevékenységgel nem foglalkozik, beleértve a spam anyag elhelyezését a hálózati konferenciákon, fórumokon, vagy a kéretlen információ tömeges elküldését bármilyen formában. Mindenféle spam tevékenység a web oldala azonnali felszámolásához vezet. Elfogadja, hogy a web oldalán elhelyezett programok nem terhelhetik le, és a szerver összes terhelhetőségének a 10%-os határát nem léphetik át. Az ilyen fajta túlterhelést tömeges üzenetküldési program, nagy terjedelmű videó- és hanganyag feltöltése, stb. okozhatja.


3) Jogi megjegyzések: A szolgáltató mindent megtesz a szerver és a szoftverrendszer megbízhatóságáért. Mindazonáltal Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem vállalja a felelősséget a lehetséges károkért, amik a kapcsolatszakadás, a szerver offline állapotba kerüléséből vagy technikai okokból bekövetkezik. A felelősség elhárítása magába foglalja a szerver elérhetetlensége miatti károkat, az Ön adatbázisa eltorzítását vagy megsemmisülését, valamint lemaradást a nyereségről.


4) A szolgáltatás felmondási ideje és feltétele: A szerződés a megrendeléstől számítva a tárhely lejárati idejéig, kivéve, ha más időtartamban állapodunk meg. A időtartam elteltével a egyezményt azonos időre automatikusan felújítjuk, kivéve ha más időtartamban állapodunk meg, vagy ha lemond a szolgáltatásról. Szerződés felmondás esetén, értesítsen minket 1 héttel előtte. A szolgáltató jogosultnak tekinti magát, hogy a jelen egyezményt egyoldalúan felmondja és a Weboldalát azonnal eltávolítsa abban az esetben ha:
a) Ön elmulasztja számlája kifizetését.

b) Ön az egyezmény valamelyik cikkét, vagy feltételét, vagy Magyarország valamelyik idevonatkozó törvényét megszegi.

c) Ön a web oldalán a bírósági szabályozást sértő anyagot helyez el.

d) Ön spam tevékenységgel foglalkozik 
A szolgáltató nem vállalja a felelősséget a szerveren elhelyezett adatok biztonságáért abban az esetben, ha a web oldalát a fent említett okok miatt eltávolítja.

e) Ön illegális adatokat helyez el, többek között:
• kalózmásolatok
• hacker archívumok és programok
• kalóz oldalak
• felnőtteknek szóló, pornografikus tartalmú oldalak
• licensz nélküli zenét (MP3 fájlokat) tartalmazó és terjesztő oldalak.
• torrent oldal, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó tracker oldal


5) A felek felelőssége: Ön elfogadja, hogy minden a web oldalával kapcsolatos költséget kifizet, beleértve a perköltségeket és az ügyvédi költségeket. Az egyezmény tartalma a szolgáltató és Felhasználó között semmiféle társulati viszonyt nem létesít. A felek megerősítik és elfogadják, hogy a szolgáltató semmiféle viszonya nincs a Felhasználó web oldalának adataival és tartalmával, kivéve a web oldal működtetéséhez szükséges tevékenységet.


6) Biztonsági intézkedések/szoftver környezet: Ön megerősíti és elfogadja, hogy teljes felelősséget vállal a szerverén elhelyezett összes adat sértetlenségéért, valamint a felhasználói név és jelszó biztonságáért. Ön elfogadja, hogy sem a szolgáltató tulajdonát nem igyekszik feltörni, sem más kárt nem okoz a szolgáltatónak, valamint a szolgáltató ügyfeleinek.


7) Web oldal tartalma: A szolgáltató gyakorolja a szólásszabadságot. Az összes szolgáltatásunkat szigorúan legális célokból veheti igénybe. Amíg a web oldala adatai nem ütköznek bele semmiféle törvényekbe, az illető adatokat felteheti a web oldalára. Szigorúan tilos a törvények engedélyezése nélkül bármilyen információt, adatot vagy anyagot közvetíteni, tárolni vagy közölni. Ide tartoznak a többiek között a szerzői jog által védett adatok, fenyegetéseket, illetlenségeket tartalmazó lapok stb.Ön megerősíti és beleegyezik, hogy a web oldalán, az elhelyezett információkért teljes felelősséget vállal,annak ellenére, hogy a szolgáltató soha nem fogja kiadni harmadik félnek azokat, és bizalmasan fogja kezelni. A szolgáltató együtt fog működni minden törvényes nyomozással, ha Felhasználót a törvények megsértésével gyanúsítják.