Informatikai Rendszerek

Auditálás - Tervezés - Kivitelezés- Üzemeltetés

Cégünk vállalja informatikai rendszerek tervezését-kivitelezését-üzemeltetését.
Célunk, hogy ügyfeleinknek kulcsrakész megoldást kínáljunk, melyet az igényeiknek megfelelően csak használniuk kell.

AUDITÁLÁS

Informatikai rendszerek auditálása során, felmérjük a cég teljes informatikai rendszerét; mely kiterjed a hálózatra és a hálózati eszközökre, a rendszerhez tartozó hardverekre és az azon lévő szoftverekre (szerverek, munkaállomások, laptopok, hálózati adattárolók), majd rávilágítunk az esetlegesen elavult vagy problémás megoldásokra, biztonsági résekre, mely olykor a rendszer lassúságát, instabilitását okozhatja.

TERVEZÉS

Vállaljuk komplett informatikai rendszerek tervezését, a hálózattól kezdve a munkaállomások hardveres illetve szoftveres felépítéséig.

KIVITELEZÉS

Teljeskörű informatikai kivitezelést kínálunk ügyfeleinknek, a kábelcsatornák felszerelésétől kedzve az optikai heggesztésen keresztül, a szerverek és munkaállomások konfigurálásáig.

ÜZEMELTETÉS

Tapasztalataink alapján az informatikai rendszerek összetettsége miatt az általános karbantartások(vírusírtás, szoftverek frissítése, hardver eszközök takarítása, hibanaplók áttekintése) elhanyagolhatatlan dolog. Ezen folyamatok a rendszer biztonságáért és stabilitásáért illetve az esetlegesen elkerülhető meghibásodások miatt is fontos.
Az eseti karbantartásokon kívül vállaljuk a rendszergazdai feladatok teljeskörű ellátását, nagyobb céges esetében akár kihelyezett szakemberrel.